Så funkar det

Som medlem i Brf Kransbindaren har du möjlighet att hyra vår mysiga övernattningslägenhet. Lägenheten, på gaveln vid port 12, är utrustad med toalett och dusch och har även ett litet kök med porslin, mikrovågsugn och vattenkokare. Här finns två sängar och en bäddsoffa med plats för två personer, så med lite god vilja kan alltså fyra personer sova över och laga en lättare måltid. Här kan du 360-kolla lite närmare på lägenheten!

Den som gästar lägenheten behöver själv ta med sig sängkläder och handdukar, samt städa lägenheten innan utflytt. Det är medlemmen som bokat lokalen som ansvarar för att den lämnas i samma skick som vid incheckning, samt att eventuella skador rapporteras till info@kransbindaren.se.

Gästerna får tillträde till lokalen klockan 15.00 på inflyttningsdagen och senast klockan 14.00 avflyttningsdagen måste nycklarna lämnas tillbaka.

Bokningsförfrågan görs i kalendern här – men observera att bokningen inte är genomförd innan du fått en bokningsbekräftelse. Information om vart nyckel hämtas skickas tillsammans med ansvarskontrakt som medlemmen skriver under.

Hyresavgiften är 150 kronor per dygn fram till augusti 2024. Från augusti 2024 blir hyresavgiften 250 kronor per dygn. Hyresavgiften för gästlägenheten kommer att läggas på din nästkommande månadsavgift.

Sker avbokning senare än sju dagar innan ett övernattningsdygn kommer fullt pris att begäras för detta dygn.

Av rättviseskäl kan du boka max sju dygn i streck. Bokning får tidigast göras tre månader i förväg och varje medlem får ha två aktuella bokningar samtidigt. Vi tillåter inte bokning av gästlägenheten medan du hyr ut din lägenhet i andra hand.

Information till gästen om bland annat nycklar, städning och frukostställen i området finns i lägenheten och du hittar den även här: Välkommen till oss!

Comments are closed.